Anna Agger Industridesign

Skåne län

Information

610801-XXXX är organisationsnummer för företaget Anna Agger Industridesign. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Anna Agger Industridesign är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Simrishamn som är den kommunen som Anna Agger Industridesign finns i.

Anna Agger Industridesign har varit registrerat sedan 1993-04-06 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Anna Agger Industridesign så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Anna Agger Industridesign är och det finns flera bolag i Simrishamn som också är .

Firmatecknare för Anna Agger Industridesign är följande:

Vill ni komma i kontakt med Anna Agger Industridesign så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Industridesign, modell- och möbelsnickeri samt konsthantverk

Det finns olika personer som har en koppling med Anna Agger Industridesign och det är Agger, Anna Kari som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma,