Simrishamns Bygg & Fasad

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Simrishamn och Simrishamns Bygg & Fasad är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Simrishamns Bygg & Fasad är ett av dem. Statusen för Simrishamns Bygg & Fasad är att Bolaget är aktivt.

Simrishamns Bygg & Fasad är ett Enskild firma och skapades 1992-01-31. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Simrishamn där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Simrishamns Bygg & Fasad ska trivas.

Simrishamns Bygg & Fasad är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01. I Simrishamn så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Byggnadsarbete

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Simrishamns Bygg & Fasad är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är Simrishamns Bygg & Fasad och det finns flera verksamheter som är det idag i Simrishamn.

Vill man komma i kontakt med Simrishamns Bygg & Fasad så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8625341.

.

De som är på något sätt har med Simrishamns Bygg & Fasad är Bengtsson, Lars Erik Stefan som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Simrishamns Bygg & Fasad har 620223-XXXX som sitt organisationsnummer.