Grevlunda Bilservice

Skåne län

Information

630320-XXXX är organisationsnummer för företaget Grevlunda Bilservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Grevlunda Bilservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Simrishamn som är den kommunen som Grevlunda Bilservice finns i.

Grevlunda Bilservice har varit registrerat sedan 1997-03-03 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Grevlunda Bilservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Grevlunda Bilservice är och det finns flera bolag i Simrishamn som också är .

Firmatecknare för Grevlunda Bilservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Grevlunda Bilservice så kan ni göra det på telefon genom 0414-72201 eller genom brev på följande adress:

Bilverkstad.

Det finns olika personer som har en koppling med Grevlunda Bilservice och det är Hansson, Bengt Inge Jörgen som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,