Byggnadsfirman Eriksson Bygg & Konstruktion

Skåne län

Information

Byggnadsfirman Eriksson Bygg & Konstruktion är ett företag som finns i Simrishamn. I Byggnadsfirman Eriksson Bygg & Konstruktion finns det lite olika personer som är förknippade och det är Eriksson, Pär Mårten som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Byggnadsfirman Eriksson Bygg & Konstruktion så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Byggnadsfirman Eriksson Bygg & Konstruktion på telefon 0411-528228.

Traditionell byggnation, konstruktion samt tillverkning av byggnadsprodukter.

Idag är Byggnadsfirman Eriksson Bygg & Konstruktion av bolagstypen Enskild firma.

Byggnadsfirman Eriksson Bygg & Konstruktion är ett av många företag som finns i Skåne län och Simrishamn arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Byggnadsfirman Eriksson Bygg & Konstruktion innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-01-27 och Byggnadsfirman Eriksson Bygg & Konstruktion är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-01-27.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Byggnadsfirman Eriksson Bygg & Konstruktion så är det följande:

Byggnadsfirman Eriksson Bygg & Konstruktion har 631226-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.