H-Montage

Skåne län

Information

660325-XXXX är organisationsnummer för verksamheten H-Montage. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som H-Montage är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Simrishamn som är den kommunen som H-Montage finns i.

H-Montage har varit registrerat sedan 1991-12-10 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-08-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för H-Montage så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan -0001-11-30.

H-Montage är och det finns flera verksamheter i Simrishamn som också är .

Firmatecknare för H-Montage är följande:

Vill ni komma i kontakt med H-Montage så kan ni göra det på telefon genom 0417-31186 eller genom brev på följande adress:

Montage- och mekaniska arbeten

Det finns olika personer som har en koppling med H-Montage och det är Hammar, Anders Nils Lennart som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma,