Malin Paulsson

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Simrishamn och Malin Paulsson är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Malin Paulsson är ett av dem. Statusen för Malin Paulsson är att Bolaget är aktivt.

Malin Paulsson är ett Enskild firma och skapades 2006-05-18. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Simrishamn där bolaget finns i jobbar för att bolag som Malin Paulsson ska trivas.

Malin Paulsson är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-09-18. I Simrishamn så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Försäljning och tillverkning av heminredningsprodukter samt förlagsverksamhet, utgivning och försäljning av böcker med huvudsaklig inriktning på Skåne och heminredning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Malin Paulsson är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-09-18.

Idag är Malin Paulsson och det finns flera bolag som är det idag i Simrishamn.

Vill man komma i kontakt med Malin Paulsson så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0414-60674.

.

De som är på något sätt har med Malin Paulsson är Paulsson, Malin Magdalena L som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Malin Paulsson har 660724-XXXX som sitt organisationsnummer.