Österlens CYKEL & MOTOR

Skåne län

Information

680406-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Österlens CYKEL & MOTOR. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Österlens CYKEL & MOTOR är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Simrishamn som är den kommunen som Österlens CYKEL & MOTOR finns i.

Österlens CYKEL & MOTOR har varit registrerat sedan 1993-12-03 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Österlens CYKEL & MOTOR så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Österlens CYKEL & MOTOR är och det finns flera verksamheter i Simrishamn som också är .

Firmatecknare för Österlens CYKEL & MOTOR är följande:

Vill ni komma i kontakt med Österlens CYKEL & MOTOR så kan ni göra det på telefon genom 0414-17744 eller genom brev på följande adress:

Försäljning och reperationer av cyklar, mopeder och trädgårdsmaskiner. Försäljning av kläder.

Det finns olika personer som har en koppling med Österlens CYKEL & MOTOR och det är Nilsson, Mats Enart som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,