Anne Swärd, Ord och Bild

Skåne län

Information

Anne Swärd, Ord och Bild hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Simrishamn som är den kommunen där Anne Swärd, Ord och Bild finns. I Simrishamn så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Anne Swärd, Ord och Bild tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Anne Swärd, Ord och Bild har haft sedan 2002-03-04. Anne Swärd, Ord och Bild har funnits sedan och 2002-03-04 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Anne Swärd, Ord och Bild så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Simrishamn arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Anne Swärd, Ord och Bild har idag 690216-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Anne Swärd, Ord och Bild

Handel med konst- och konsthantverk, pedagogisk verksamhet, illustrations-, layout och redigeringsuppdrag, textning, korrekturläsning och översättning, distributionsverksamhet, förlags- och journalistisk verksamhet, konsultverksamhet inom konst, kultur, illustration, texter, lay-out och redigering.

I Anne Swärd, Ord och Bild så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Swärd, Anne Lotta som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma, .