Idépartner Sverige

Skåne län

Information

Idépartner Sverige hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Simrishamn som är den kommunen där Idépartner Sverige finns. I Simrishamn så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Idépartner Sverige tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Idépartner Sverige har haft sedan 1999-01-01. Idépartner Sverige har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Idépartner Sverige så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-8713808.

Simrishamn arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idépartner Sverige har idag 691117-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Idépartner Sverige

Frilansverksamhet inom design med därmed förenlig verksamhet. Exempelvis: Modedesign, grafisk formgivning, mönsterformgivning. Design av hemtextil, hushålls- och kontorsvaror.

I Idépartner Sverige så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Olsson, Maria Carolina som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma, .