Stens Huvuds Frukt

Skåne län

Information

700513-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Stens Huvuds Frukt. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stens Huvuds Frukt är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Simrishamn som är den kommunen som Stens Huvuds Frukt finns i.

Stens Huvuds Frukt har varit registrerat sedan 1994-10-22 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Stens Huvuds Frukt så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Stens Huvuds Frukt är och det finns flera verksamheter i Simrishamn som också är .

Firmatecknare för Stens Huvuds Frukt är följande:

Vill ni komma i kontakt med Stens Huvuds Frukt så kan ni göra det på telefon genom 0414-70340 eller genom brev på följande adress:

Handel och försäljning av frukt och grönt. Livsmedel.

Det finns olika personer som har en koppling med Stens Huvuds Frukt och det är Johnsson, Hans Bertil Reinhold som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma,