BODIL'S TAPETSERARBOD

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Simrishamn och BODIL'S TAPETSERARBOD är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och BODIL'S TAPETSERARBOD är ett av dem. Statusen för BODIL'S TAPETSERARBOD är att Bolaget är aktivt.

BODIL'S TAPETSERARBOD är ett Enskild firma och skapades 1989-05-10. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Simrishamn där företaget finns i jobbar för att företag som BODIL'S TAPETSERARBOD ska trivas.

BODIL'S TAPETSERARBOD är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Simrishamn så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Omklädsel och reparation av möbler, reparation av sadlar, väskor, skor, ridsportsartiklar och bilar m m samt i samband därmed handel

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att BODIL'S TAPETSERARBOD är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är BODIL'S TAPETSERARBOD och det finns flera företag som är det idag i Simrishamn.

Vill man komma i kontakt med BODIL'S TAPETSERARBOD så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0417-30336.

.

De som är på något sätt har med BODIL'S TAPETSERARBOD är Olsson, Bodil Inga-Lill som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

BODIL'S TAPETSERARBOD har 700619-XXXX som sitt organisationsnummer.