Bostadsrättsföreningen Vivekärr

Skåne län

Information

I Simrishamn finns det ett Bostadsrättsförening som heter Bostadsrättsföreningen Vivekärr. Det finns flera företag som liknar Bostadsrättsföreningen Vivekärr i Skåne län. Simrishamn är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 1987-07-07 så har Bostadsrättsföreningen Vivekärr varit registrerat. Idag är Bostadsrättsföreningen Vivekärr och det finns fler företag som är det i Simrishamn.

Vill man komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Vivekärr så kan man gör det genom att posta ett brev till Skräddareg. 4 A, 276 30, Borrby. Vi ni istället prata med Bostadsrättsföreningen Vivekärr så kan ni göra det på .

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att upplåta bostäder och andra lägenheter under nyttjanderätt för obegränsad tid.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Hörman, Kerstin Arna Ragnhild som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Jakobsson, Kurt Henning som är född 1927 och har titeln Ordinarie ledamot, Laakso, Maija-Liisa som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Gun Elsa Elisabet som är född 1931 och har titeln Suppleant, Tyrén, Majgull Ann-Marie som är född 1930 och har titeln Suppleant, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna .

Bostadsrättsföreningen Vivekärr har 716406-3013 som sitt organisationsnummer.