Bostadsrättsföreningen Thora

Skåne län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostadslägenheter och lokaler under nyttjanderätt och utan tidsbegränsning. upplåtelse får även omfatta mark som ligger i anslutning till föreningens hus om marken skall användas som komplement till bostadslägenhet eller lokal.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bostadsrättsföreningen Thora vars verksamheterstyp är Bostadsrättsförening.

I Simrishamn så är Bostadsrättsföreningen Thora en av många verksamheter vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Simrishamn arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Simrishamn och i Skåne län. Redan 1987-09-16 så skapades Bostadsrättsföreningen Thora och verksamheten är har ej F-skattsedel.

716406-3070 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Simrishamn.

Just nu är Bostadsrättsföreningen Thora och det finns många verksamheter som är i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Thora så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bostadsrättsföreningen Thora är Ask Bergström, Karin Anita som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Axelsson, Sven Ture Valter som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Camilla Lise-Lott som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Nymberg, Ida Rebecka som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Stridh, Monica Britt-Marie som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Jens Patrik Torbjörn som är född 1967 och har titeln Suppleant.