Bengtsson's Laudor

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Simrishamn och Bengtsson's Laudor är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Bengtsson's Laudor är ett av dem. Statusen för Bengtsson's Laudor är att Bolaget är aktivt.

Bengtsson's Laudor är ett Enskild firma och skapades 1993-03-22. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Simrishamn där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Bengtsson's Laudor ska trivas.

Bengtsson's Laudor är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-09-12. I Simrishamn så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Import, tillverkning, försäljning och reparationer av musiktill- behör och instrument

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bengtsson's Laudor är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-11-20.

Idag är Bengtsson's Laudor och det finns flera verksamheter som är det idag i Simrishamn.

Vill man komma i kontakt med Bengtsson's Laudor så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0414-30900.

.

De som är på något sätt har med Bengtsson's Laudor är Bengtsson, Lars Fredrik Pom-pom som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Bengtsson's Laudor har 730119-XXXX som sitt organisationsnummer.