Bostadsrättsföreningen Vitaby nr 1

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Bostadsrättsföreningen Vitaby nr 1. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Simrishamn här finns det många olika Bostadsrättsförening. Bostadsrättsföreningen Vitaby nr 1 tillhör bolagstypen "Bostadsrättsförening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Simrishamn jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Bostadsrättsföreningen Vitaby nr 1 är ej momsregistretat och har organisationsnummer 738800-0254.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0414-72404 alternativt besöka eller skicka post till Bostadsrättsföreningen Vitaby nr 1 på följande adress Torpav. 1, 277 36, Vitaby.

Bostadsrättsföreningen Vitaby nr 1 är idag och är inte registrerat för F-skatt.

I Bostadsrättsföreningen Vitaby nr 1 så sitter följande personer i styrelsen: , , , , , Glad, Andreas som är född 1967 och har titeln Suppleant . Kullberg, Lars Erik Tommy som är född 1959 och har titeln Suppleant ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föreningen har till ändamål att, efter förvärvande av egendom inom kiviks kommun förvalta nämnda egendom samt att däri åt vissa av sina medlemmar upplåta bostäder eller andra lägenheter under nyttjanderätt för obegränsad tid.