Bostadsrättsföreningen Päronet

Skåne län

Information

Föreningen har till ändamål att efter inköp av tomten nr 16 inom kvarteret päronet i kiviks samhälle därå uppföra bostadshus och däri upplåta lägenheter åt medlemmar under nyttjanderätt för obegränsad tid.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bostadsrättsföreningen Päronet vars verksamheterstyp är Bostadsrättsförening.

I Simrishamn så är Bostadsrättsföreningen Päronet en av många verksamheter vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Simrishamn arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Simrishamn och i Skåne län. Redan 1954-01-20 så skapades Bostadsrättsföreningen Päronet och verksamheten är har ej F-skattsedel.

738800-0452 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Simrishamn.

Just nu är Bostadsrättsföreningen Päronet och det finns många verksamheter som är i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Päronet så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas, förutom av styrelsen, av styrelsens ledamöter två i förening.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bostadsrättsföreningen Päronet är Ekström, Karl Gösta Lennart som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Johnny Mattias som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Sven Ingvar som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Kjell Egon som är född 1942 och har titeln Suppleant, Månsson, Inga Evelyn som är född 1939 och har titeln Suppleant, Åkesson, Ingrid Marianne som är född 1943 och har titeln Suppleant.