Media Syd

Skåne län

Information

741007-XXXX är organisationsnummer för bolaget Media Syd. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Media Syd är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Simrishamn som är den kommunen som Media Syd finns i.

Media Syd har varit registrerat sedan 2006-10-23 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-10-26 vill man istället veta hur det står till med momsen för Media Syd så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-10-26.

Media Syd är och det finns flera bolag i Simrishamn som också är .

Firmatecknare för Media Syd är följande:

Vill ni komma i kontakt med Media Syd så kan ni göra det på telefon genom 070-7366878 eller genom brev på följande adress:

Mediakonsult, utveckling av interaktiv media, musikproduktion, produktion av trycksaker, bildbyrå och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Media Syd och det är Lindqvist, Helen som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma,