J.N. El Simrishamn

Skåne län

Information

760207-XXXX är organisationsnummer för verksamheten J.N. El Simrishamn. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som J.N. El Simrishamn är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Simrishamn som är den kommunen som J.N. El Simrishamn finns i.

J.N. El Simrishamn har varit registrerat sedan 1992-05-04 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-01-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för J.N. El Simrishamn så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-01-02.

J.N. El Simrishamn är och det finns flera verksamheter i Simrishamn som också är .

Firmatecknare för J.N. El Simrishamn är följande:

Vill ni komma i kontakt med J.N. El Simrishamn så kan ni göra det på telefon genom 070-2707058 eller genom brev på följande adress:

Elbranschen.

Det finns olika personer som har en koppling med J.N. El Simrishamn och det är Nilsson, Per Bengt Jonas som är född 1976 och har titeln Innehavare av enskild firma,