TRADITIONELLT MÅLERI på ÖSTERLEN

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Simrishamn och TRADITIONELLT MÅLERI på ÖSTERLEN är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och TRADITIONELLT MÅLERI på ÖSTERLEN är ett av dem. Statusen för TRADITIONELLT MÅLERI på ÖSTERLEN är att Bolaget är aktivt.

TRADITIONELLT MÅLERI på ÖSTERLEN är ett Enskild firma och skapades 2007-01-29. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Simrishamn där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som TRADITIONELLT MÅLERI på ÖSTERLEN ska trivas.

TRADITIONELLT MÅLERI på ÖSTERLEN är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-04. I Simrishamn så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

In- och utvändiga målningsarbeten.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att TRADITIONELLT MÅLERI på ÖSTERLEN är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-04.

Idag är TRADITIONELLT MÅLERI på ÖSTERLEN och det finns flera verksamheter som är det idag i Simrishamn.

Vill man komma i kontakt med TRADITIONELLT MÅLERI på ÖSTERLEN så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-3409595.

.

De som är på något sätt har med TRADITIONELLT MÅLERI på ÖSTERLEN är Lindberg, Carl Johan Magnus som är född 1976 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

TRADITIONELLT MÅLERI på ÖSTERLEN har 760923-XXXX som sitt organisationsnummer.