Österman Design

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Simrishamn och Österman Design är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Österman Design är ett av dem. Statusen för Österman Design är att Bolaget är aktivt.

Österman Design är ett Enskild firma och skapades 2006-06-26. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Simrishamn där bolaget finns i jobbar för att bolag som Österman Design ska trivas.

Österman Design är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-04-20. I Simrishamn så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Webbproduktion & Webbhotell

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Österman Design är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-04-20.

Idag är Österman Design och det finns flera bolag som är det idag i Simrishamn.

Vill man komma i kontakt med Österman Design så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-190045.

.

De som är på något sätt har med Österman Design är Österman, Jens Martin Andreas som är född 1979 och har titeln Innehavare av enskild firma, Österman, Jens Bertil som är född 1944 och har titeln Prokurist, .

Österman Design har 791224-XXXX som sitt organisationsnummer.