Fridas Grafiska Österlen

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Simrishamn och Fridas Grafiska Österlen är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Fridas Grafiska Österlen är ett av dem. Statusen för Fridas Grafiska Österlen är att Bolaget är aktivt.

Fridas Grafiska Österlen är ett Enskild firma och skapades 2002-08-21. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Simrishamn där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Fridas Grafiska Österlen ska trivas.

Fridas Grafiska Österlen är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-06-06. I Simrishamn så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Grafisk produktion och försäljning och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Fridas Grafiska Österlen är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-06-06.

Idag är Fridas Grafiska Österlen och det finns flera verksamheter som är det idag i Simrishamn.

Vill man komma i kontakt med Fridas Grafiska Österlen så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0414-22506.

.

De som är på något sätt har med Fridas Grafiska Österlen är Jönsson, Anna Frida som är född 1980 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Fridas Grafiska Österlen har 800601-XXXX som sitt organisationsnummer.