Gnalövs Träd & Trädgård

Skåne län

Information

Gnalövs Träd & Trädgård är en verksamhet som finns i Simrishamn. I Gnalövs Träd & Trädgård finns det lite olika personer som är förknippade och det är Mårtensson, Ida Sofia Mariann som är född 1983 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Gnalövs Träd & Trädgård så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Gnalövs Träd & Trädgård på telefon 073-3995116.

Trädvård såsom beskärning, fällning, inventering. Odling såsom exempelvis odling av perenner till försäljning. Diverse trädgårdsarbete såsom ritning, planering, plantering, skötsel samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Gnalövs Träd & Trädgård av bolagstypen Enskild firma.

Gnalövs Träd & Trädgård är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Simrishamn arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Gnalövs Träd & Trädgård innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-05-03 och Gnalövs Träd & Trädgård är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-05-03.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Gnalövs Träd & Trädgård så är det följande:

Gnalövs Träd & Trädgård har 830415-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.