Ideella föreningen Partrederiet Klara Marie med firma, Partrederiet Klara Marie

Skåne län

Information

Ideella föreningen Partrederiet Klara Marie med firma, Partrederiet Klara Marie är ett bolag som finns i Simrishamn. I Ideella föreningen Partrederiet Klara Marie med firma, Partrederiet Klara Marie finns det lite olika personer som är förknippade och det är Blomgren, Sten Georg som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmqvist, Bo Anders som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Högberg, Lilian Ulla-Britt som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Sven Johan Oscar som är född 1984 och har titeln Ordinarie ledamot, Lancing, Anders Gunnar Axelsson som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Göran Verner som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamotMalmberg, Ingrid Marianne som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Malmberg, Mats Olof som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Martin, Knut Jonas Viktor som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamotNörby, Bengt Douglas som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamotThorsson, Torbjörn som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamotDahl, Alf Fredrik som är född 1944 och har titeln SuppleantMånsson, John Percy som är född 1936 och har titeln Suppleant.

Vill man kunna komma i kontakt med Ideella föreningen Partrederiet Klara Marie med firma, Partrederiet Klara Marie så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Ideella föreningen Partrederiet Klara Marie med firma, Partrederiet Klara Marie på telefon .

Föreningen skall införskaffa och restaurera och bevara skonerten klara marie.

Idag är Ideella föreningen Partrederiet Klara Marie med firma, Partrederiet Klara Marie av bolagstypen Ideell förening.

Ideella föreningen Partrederiet Klara Marie med firma, Partrederiet Klara Marie är ett av många bolag som finns i Skåne län och Simrishamn arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Ideella föreningen Partrederiet Klara Marie med firma, Partrederiet Klara Marie innehar ej F-skattsedel och Ideella föreningen Partrederiet Klara Marie med firma, Partrederiet Klara Marie är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ideella föreningen Partrederiet Klara Marie med firma, Partrederiet Klara Marie så är det följande:
Firman tecknas av Ulla-Britt Högberg och Mats Malmberg, var för sig.

Ideella föreningen Partrederiet Klara Marie med firma, Partrederiet Klara Marie har 838800-7554 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.