Kjell Lennartssons Byggnads Kommanditbolag

Skåne län

Information

Kjell Lennartssons Byggnads Kommanditbolag är ett av många företag som finns i Simrishamn. Det är nämligen den kommunen som Kjell Lennartssons Byggnads Kommanditbolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Kjell Lennartssons Byggnads Kommanditbolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1996-01-01.

Kjell Lennartssons Byggnads Kommanditbolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1983-08-30. Men sedan 1984-01-01 så har Kjell Lennartssons Byggnads Kommanditbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Grevlunda, 277 36, Vitaby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kjell Lennartssons Byggnads Kommanditbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0414-72303.

Simrishamn arbetar för att företag som Kjell Lennartssons Byggnads Kommanditbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Kjell Lennartssons Byggnads Kommanditbolag. Det finns flera företag i Skåne län.

Byggnadsverksamhet

Firmatecknare för Kjell Lennartssons Byggnads Kommanditbolag är följande:
; Firman tecknas av Lennartsson, Kjell Helge..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kjell Lennartssons Byggnads Kommanditbolag och det är följande personer, Lennartsson, Kjell Helge som är född 1945 och har titeln Komplementär, Lennartsson, Eva Kerstin Ann-Margret som är född 1948 och har titeln Kommanditdelägare,

Organisationsnummer för Kjell Lennartssons Byggnads Kommanditbolag är 916431-4586.