Handelsbolaget Olles Taxi, Lena och Olle Röstén

Skåne län

Information

Handelsbolaget Olles Taxi, Lena och Olle Röstén hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Simrishamn som är den kommunen där Handelsbolaget Olles Taxi, Lena och Olle Röstén finns. I Simrishamn så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. Handelsbolaget Olles Taxi, Lena och Olle Röstén tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har ej F-skatt. Handelsbolaget Olles Taxi, Lena och Olle Röstén har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Handelsbolaget Olles Taxi, Lena och Olle Röstén så kan ni göra det genom att skicka er post till GALOPPGATAN 11, 272 37, Simrishamn men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0414-10883.

Simrishamn arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Handelsbolaget Olles Taxi, Lena och Olle Röstén har idag 916536-1594 som sitt organisationummer.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Handelsbolaget Olles Taxi, Lena och Olle Röstén

Taxirörelse

I Handelsbolaget Olles Taxi, Lena och Olle Röstén så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Röstén, Lars Olle som är född 1940 och har titeln Bolagsman, Röstén, Lena Margareta som är född 1943 och har titeln Bolagsman, .