Vranarp Hus och Bygg Handelsbolag

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Simrishamn och Vranarp Hus och Bygg Handelsbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Vranarp Hus och Bygg Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Vranarp Hus och Bygg Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Vranarp Hus och Bygg Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1988-06-09. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Simrishamn där bolaget finns i jobbar för att bolag som Vranarp Hus och Bygg Handelsbolag ska trivas.

Vranarp Hus och Bygg Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Simrishamn så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Köp och försäljning, renovering och bygg inom fastighets- branschen, handel med byggmaterial och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Vranarp Hus och Bygg Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Vranarp Hus och Bygg Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Simrishamn.

Vill man komma i kontakt med Vranarp Hus och Bygg Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 060-537707.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Vranarp Hus och Bygg Handelsbolag är Hansson, Erik Ante Jerker som är född 1951 och har titeln Bolagsman, Hansson, Tord Erik som är född 1949 och har titeln Bolagsman, .

Vranarp Hus och Bygg Handelsbolag har 916588-7341 som sitt organisationsnummer.