Rudberg Inredning Handelsbolag

Skåne län

Information

I Simrishamn finns det ett Handelsbolag som heter Rudberg Inredning Handelsbolag. Det finns flera verksamheter som liknar Rudberg Inredning Handelsbolag i Skåne län. Simrishamn är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 1991-02-22 så har Rudberg Inredning Handelsbolag varit registrerat. Idag är Rudberg Inredning Handelsbolag och det finns fler verksamheter som är det i Simrishamn.

Vill man komma i kontakt med Rudberg Inredning Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till YNGVE ÖSTBERGS VÄG 3, 272 31, Simrishamn. Vi ni istället prata med Rudberg Inredning Handelsbolag så kan ni göra det på 0414-23575.

Handel med kontorsinredningar samt projektering av kontorsinredningar. Handel med fönster, import och export samt handel med vedeldade braskaminer. Bedriva näringsverksamhet av produkter och tjänster , import och export inom framförallt länder kring södra Östersjöområdet inom varuområdena såsom dagligvaror och byggprodukter såsom dörrar, fönster, vedeldade värmekasetter samt därmed förenlig verksamhet. Inom tjänsteområdet kommer bolaget att vara konsult inom handel mellan länder i nämnda region inom nämnda varuområden.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Rudberg, Hans Åke Bertil som är född 1946 och har titeln Bolagsman, Rudberg, Maria som är född 1945 och har titeln Bolagsman, .

; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG .

Rudberg Inredning Handelsbolag har 916633-9250 som sitt organisationsnummer.