Birgittagården Handelsbolag

Skåne län

Information

916753-0964 är organisationsnummer för bolaget Birgittagården Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Birgittagården Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Simrishamn som är den kommunen som Birgittagården Handelsbolag finns i.

Birgittagården Handelsbolag har varit registrerat sedan 1991-01-28 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Birgittagården Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Birgittagården Handelsbolag är och det finns flera bolag i Simrishamn som också är .

Firmatecknare för Birgittagården Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Birgittagården Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0414-71447 eller genom brev på följande adress:
Svinaberga Gladelund, 277 35, Kivik

Odling och förmedling av växter, försäljning av present- artiklar och möbler samt rumsuthyrning

Det finns olika personer som har en koppling med Birgittagården Handelsbolag och det är Jonstam, Elsie Birgitta som är född 1949 och har titeln Bolagsman, Warberg, Carl Hugo som är född 1939 och har titeln Bolagsman,