Byggnadsingenjör SG Svensson Handelsbolag

Skåne län

Information

Byggnadsingenjör SG Svensson Handelsbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Simrishamn som är den kommunen där Byggnadsingenjör SG Svensson Handelsbolag finns. I Simrishamn så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. Byggnadsingenjör SG Svensson Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket Byggnadsingenjör SG Svensson Handelsbolag har haft sedan 1995-01-01. Byggnadsingenjör SG Svensson Handelsbolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Byggnadsingenjör SG Svensson Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Kristianstadsv. 1 A, 272 34, Simrishamn men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0414-13150.

Simrishamn arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Byggnadsingenjör SG Svensson Handelsbolag har idag 916753-2911 som sitt organisationummer.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Byggnadsingenjör SG Svensson Handelsbolag

Konsultverksamhet inom byggbranschen

I Byggnadsingenjör SG Svensson Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Svensson, Svea Gertrud Beata som är född 1951 och har titeln Bolagsman, Svensson, Sven Göran som är född 1948 och har titeln Bolagsman, .