Bergenståhl Arkitektur & Företagsutveckling Handelsbolag

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Simrishamn och Bergenståhl Arkitektur & Företagsutveckling Handelsbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Bergenståhl Arkitektur & Företagsutveckling Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Bergenståhl Arkitektur & Företagsutveckling Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Bergenståhl Arkitektur & Företagsutveckling Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1992-09-09. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Simrishamn där bolaget finns i jobbar för att bolag som Bergenståhl Arkitektur & Företagsutveckling Handelsbolag ska trivas.

Bergenståhl Arkitektur & Företagsutveckling Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Simrishamn så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet inom arkitektur, samhällsplanering, industri- planering, företagsutveckling samt utbildningsverksamhet

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bergenståhl Arkitektur & Företagsutveckling Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Bergenståhl Arkitektur & Företagsutveckling Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Simrishamn.

Vill man komma i kontakt med Bergenståhl Arkitektur & Företagsutveckling Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0414-60024.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Bergenståhl Arkitektur & Företagsutveckling Handelsbolag är Bergenståhl, Hans Erik Anders som är född 1953 och har titeln Bolagsman, Bergenståhl, Sigrid Agneta som är född 1944 och har titeln Bolagsman, .

Bergenståhl Arkitektur & Företagsutveckling Handelsbolag har 916753-8397 som sitt organisationsnummer.