Eldhs Radio & TV Handelsbolag

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Simrishamn och Eldhs Radio & TV Handelsbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Eldhs Radio & TV Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Eldhs Radio & TV Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Eldhs Radio & TV Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1993-05-10. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Simrishamn där bolaget finns i jobbar för att bolag som Eldhs Radio & TV Handelsbolag ska trivas.

Eldhs Radio & TV Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Simrishamn så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Handel med radio & TV

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Eldhs Radio & TV Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är Eldhs Radio & TV Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Simrishamn.

Vill man komma i kontakt med Eldhs Radio & TV Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0414-14055.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Eldhs Radio & TV Handelsbolag är Eld, Nils Erik som är född 1938 och har titeln Bolagsman, Eld, Signe Ann Marie som är född 1939 och har titeln Bolagsman, .

Eldhs Radio & TV Handelsbolag har 916754-0989 som sitt organisationsnummer.