MOKKA Handelsbolag

Skåne län

Information

969607-9442 är organisationsnummer för företaget MOKKA Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MOKKA Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Simrishamn som är den kommunen som MOKKA Handelsbolag finns i.

MOKKA Handelsbolag har varit registrerat sedan 1994-09-23 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för MOKKA Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

MOKKA Handelsbolag är och det finns flera bolag i Simrishamn som också är .

Firmatecknare för MOKKA Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Vill ni komma i kontakt med MOKKA Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Breidablick , 276 36, Borrby

Konsulttjänster och utbildning inom företagsledning och organisationsutveckling.

Det finns olika personer som har en koppling med MOKKA Handelsbolag och det är Aktiv Organisation i Sundsvall Aktiebolag som är född och har titeln Bolagsman, Kommunikator Almkvist & Westman Aktiebolag som är född och har titeln Bolagsman, Kompetensinvest Ingegerd Femermo Aktiebolag som är född och har titeln Bolagsman, MB Konsult i Sundbyberg Aktiebolag som är född och har titeln Bolagsman, Marianne Lidgren Organisation och Förändring som är född och har titeln Bolagsman, Börjesson, Gerda Margareta som är född 1942 och har titeln ProkuristTaylor, Marianne som är född 1952 och har titeln Prokurist, Westman Almkvist, Anna Kristine som är född 1935 och har titeln Prokurist,