Linde Svenssons Frukt o Grönt Kommanditbolag

Skåne län

Information

Linde Svenssons Frukt o Grönt Kommanditbolag är en verksamhet som finns i Simrishamn. I Linde Svenssons Frukt o Grönt Kommanditbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Svensson, Linde Birger Lennart som är född 1935 och har titeln Komplementär, Svensson, Lilian Elisabet som är född 1939 och har titeln Kommanditdelägare, .

Vill man kunna komma i kontakt med Linde Svenssons Frukt o Grönt Kommanditbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Linde Svenssons Frukt o Grönt Kommanditbolag på telefon 0414-30144.

Bolaget skall bedriva torghandel med potatis, frukt och grönt.

Idag är Linde Svenssons Frukt o Grönt Kommanditbolag av bolagstypen Kommanditbolag.

Linde Svenssons Frukt o Grönt Kommanditbolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Simrishamn arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Linde Svenssons Frukt o Grönt Kommanditbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Linde Svenssons Frukt o Grönt Kommanditbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Linde Svenssons Frukt o Grönt Kommanditbolag så är det följande:
Firman tecknas av komplementären.

Linde Svenssons Frukt o Grönt Kommanditbolag har 969613-7893 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.