anette & bo ewald Handelsbolag

Skåne län

Information

969645-1922 är organisationsnummer för verksamheten anette & bo ewald Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som anette & bo ewald Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Simrishamn som är den kommunen som anette & bo ewald Handelsbolag finns i.

anette & bo ewald Handelsbolag har varit registrerat sedan 1997-11-24 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för anette & bo ewald Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

anette & bo ewald Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Simrishamn som också är .

Firmatecknare för anette & bo ewald Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med anette & bo ewald Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0414-19320 eller genom brev på följande adress:
Allg. 34, 272 32, Simrishamn

Framförande av sång och musik samt föreläsningar, pedagogik och utbildning.

Det finns olika personer som har en koppling med anette & bo ewald Handelsbolag och det är Ewald, Bo Åke som är född 1940 och har titeln Bolagsman, Ewald, Elsa Inger Annette som är född 1949 och har titeln Bolagsman,