KGB Förvaltning Handelsbolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva förvaltning av fast egendom och värdepapper, handel med konst samt konsultverksamhet inom ledarskap och organisation, ävensom idka därmed förenlig verkssamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för KGB Förvaltning Handelsbolag vars verksamheterstyp är Handelsbolag.

I Simrishamn så är KGB Förvaltning Handelsbolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Simrishamn arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Simrishamn och i Skåne län. Redan 1998-03-31 så skapades KGB Förvaltning Handelsbolag och verksamheten är har F-skattsedel KGB Förvaltning Handelsbolag har haft det sedan 1998-01-01.

KGB Förvaltning Handelsbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

969646-0709 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Simrishamn.

Just nu är KGB Förvaltning Handelsbolag och det finns många verksamheter som är i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med KGB Förvaltning Handelsbolag så går det att nå dem via telefon på 0414-18117 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom KGB Förvaltning Handelsbolag är Sjöstedt, Gustaf Erik Vilhelm som är född 1940 och har titeln Bolagsman, Sjöstedt, Ingrid Kjerstin Margareta som är född 1960 och har titeln Bolagsman, .