Talvend & Gillner Production Handelsbolag

Skåne län

Information

Talvend & Gillner Production Handelsbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Simrishamn som är den kommunen där Talvend & Gillner Production Handelsbolag finns. I Simrishamn så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. Talvend & Gillner Production Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket Talvend & Gillner Production Handelsbolag har haft sedan 1999-01-01. Talvend & Gillner Production Handelsbolag har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Talvend & Gillner Production Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Vemmerlövstorp 133, 272 97, Gärsnäs men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 031-158100.

Simrishamn arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Talvend & Gillner Production Handelsbolag har idag 969662-5046 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Talvend & Gillner Production Handelsbolag

Försäljning och tillverkning av livsmedel samt import och export av livsmedel. Cateringverksamhet och därmed förenlig verksamhet. Uthyrning av verksamhetslokal.

I Talvend & Gillner Production Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gillner, Steve Lars Anders som är född 1954 och har titeln Bolagsman, Talvend, Lena-Monika som är född 1957 och har titeln Bolagsman, .