Österlen Racing Handelsbolag

Skåne län

Information

Österlen Racing Handelsbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Simrishamn som är den kommunen där Österlen Racing Handelsbolag finns. I Simrishamn så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. Österlen Racing Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har ej F-skatt. Österlen Racing Handelsbolag har funnits sedan och 2003-02-20 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Österlen Racing Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Sandvången 15, 272 94, Simrishamn men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0414-446655.

Simrishamn arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Österlen Racing Handelsbolag har idag 969677-0834 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av Carl-Olof Thoor. är den som för stunden ansvarar för Österlen Racing Handelsbolag

Uppfödning och ägande utav hästar, tävlingsverksamhet med hästar samt journalistik.

I Österlen Racing Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Björkman, Lars Erik som är född 1930 och har titeln Bolagsman, Thoor, Carl Olof som är född 1944 och har titeln Bolagsman, Yellow Horse Film och Teve Aktiebolag som är född och har titeln Bolagsman, .