Handelsbolaget A&C Brodén

Skåne län

Information

Handelsbolaget A&C Brodén är ett av många verksamheter som finns i Simrishamn. Det är nämligen den kommunen som Handelsbolaget A&C Brodén finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Handelsbolaget A&C Brodén som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2001-12-17.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Styrmansg. 2, 272 38, Brantevik. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Handelsbolaget A&C Brodén så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0414-22557.

Simrishamn arbetar för att verksamheter som Handelsbolaget A&C Brodén ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Handelsbolaget A&C Brodén. Det finns flera verksamheter i Skåne län.

Konsultverksamhet avseende företagsledning, ekonomi, marknads- föring och IT (främst med administrativa IT system). Konsultverksamhet inom odontologi och TCM (traditionell Chines Medicin), med bl a akupunktur, dietik, massage, Qui-gong. Export och import av skogsprodukter, dataprogram, medicinska och odontologiska produkter. Förlagsverksamhet.

Firmatecknare för Handelsbolaget A&C Brodén är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Handelsbolaget A&C Brodén och det är följande personer, Brodén, Anne som är född 1953 och har titeln Bolagsman, Brodén, Claes Åke Magnus som är född 1951 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Handelsbolaget A&C Brodén är 969682-3765.