Tes Skånberg Handelsbolag

Skåne län

Information

969692-2229 är organisationsnummer för bolaget Tes Skånberg Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tes Skånberg Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Simrishamn som är den kommunen som Tes Skånberg Handelsbolag finns i.

Tes Skånberg Handelsbolag har varit registrerat sedan 2003-03-11 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-04-18 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tes Skånberg Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-04-18.

Tes Skånberg Handelsbolag är och det finns flera bolag i Simrishamn som också är .

Firmatecknare för Tes Skånberg Handelsbolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen

Vill ni komma i kontakt med Tes Skånberg Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Eldareg. 8, 276 60, Skillinge

Akademiska och politiska projektuppdrag, publicering av forskning, föreläsningar, författar- och bokförlagsverksamhet, sång- och musikverksamhet, kyrkliga tjänster, datalayout.

Det finns olika personer som har en koppling med Tes Skånberg Handelsbolag och det är Skånberg von Beetzen, Tuve Martin H som är född 1956 och har titeln Bolagsman, Skånberg, Eva Kristina som är född 1952 och har titeln Bolagsman, Skånberg, Samuel Johannes som är född 1986 och har titeln Bolagsman,