Hotell Kockska Gården Handelsbolag

Skåne län

Information

Hotell Kockska Gården Handelsbolag är en verksamhet som finns i Simrishamn. I Hotell Kockska Gården Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Aktiebolaget N. Esbjörnsson som är född och har titeln Bolagsman, Esbjörnsson, Nils Christian som är född 1969 och har titeln Bolagsman, Raue, Bertil Ulf Moritz som är född 1947 och har titeln Revisor, BDO Nordic Malmö Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Hotell Kockska Gården Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Hotell Kockska Gården Handelsbolag på telefon 0414-411755.

Hotellrörelse.

Idag är Hotell Kockska Gården Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Hotell Kockska Gården Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Simrishamn arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Hotell Kockska Gården Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-06-26 och Hotell Kockska Gården Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-06-26.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Hotell Kockska Gården Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Hotell Kockska Gården Handelsbolag har 969694-5782 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.