Lev Livet på Österlen Handelsbolag

Skåne län

Information

Lev Livet på Österlen Handelsbolag är ett företag som finns i Simrishamn. I Lev Livet på Österlen Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Grafoson, Gertrud Margaretha som är född 1941 och har titeln Bolagsman, Grafoson, Jan Ingvar som är född 1935 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lev Livet på Österlen Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Lev Livet på Österlen Handelsbolag på telefon 0414-14600.

Tidsskriftsutgivning.

Idag är Lev Livet på Österlen Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Lev Livet på Österlen Handelsbolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Simrishamn arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Lev Livet på Österlen Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-08-04 och Lev Livet på Österlen Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-10-05.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lev Livet på Österlen Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Lev Livet på Österlen Handelsbolag har 969705-8981 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.