Kiviks Bed & Breakfast Kommanditbolag

Skåne län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Simrishamn och Kiviks Bed & Breakfast Kommanditbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Kiviks Bed & Breakfast Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Kiviks Bed & Breakfast Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Kiviks Bed & Breakfast Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 2007-03-14. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Simrishamn där företaget finns i jobbar för att företag som Kiviks Bed & Breakfast Kommanditbolag ska trivas.

Kiviks Bed & Breakfast Kommanditbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-06-28. I Simrishamn så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bed and breakfastverksamhet, anordnande av konferenser.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kiviks Bed & Breakfast Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-06-28.

Idag är Kiviks Bed & Breakfast Kommanditbolag och det finns flera företag som är det idag i Simrishamn.

Vill man komma i kontakt med Kiviks Bed & Breakfast Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-9587272.

Firman tecknas av komplementären..

De som är på något sätt har med Kiviks Bed & Breakfast Kommanditbolag är Patrick Thinggaard Aps. som är född och har titeln Komplementär,Bosatt i land utanför EES, Thinggaard, Martin Patrick som är född 1970 och har titeln Kommanditdelägare, .

Kiviks Bed & Breakfast Kommanditbolag har 969725-6304 som sitt organisationsnummer.