Snickerifirma Thore Ohlsson

Skåne län

Information

400718-XXXX är organisationsnummer för bolaget Snickerifirma Thore Ohlsson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Snickerifirma Thore Ohlsson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Simrishamn som är den kommunen som Snickerifirma Thore Ohlsson finns i.

Snickerifirma Thore Ohlsson har varit registrerat sedan 1968-12-02 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Snickerifirma Thore Ohlsson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Snickerifirma Thore Ohlsson är och det finns flera bolag i Simrishamn som också är .

Firmatecknare för Snickerifirma Thore Ohlsson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Snickerifirma Thore Ohlsson så kan ni göra det på telefon genom 0414-21333 eller genom brev på följande adress:

Snickeri- och byggnadsrörelse

Det finns olika personer som har en koppling med Snickerifirma Thore Ohlsson och det är Olsson, Jan Tore som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma,