Akkurat Coordinator

Skåne län

Information

Akkurat Coordinator är ett av många företag som finns i Simrishamn. Det är nämligen den kommunen som Akkurat Coordinator finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Akkurat Coordinator är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2003-05-01.

Akkurat Coordinator som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1998-11-10. Men sedan 2003-05-01 så har Akkurat Coordinator varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Akkurat Coordinator så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0411-521196.

Simrishamn arbetar för att företag som Akkurat Coordinator ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Akkurat Coordinator. Det finns flera företag i Skåne län.

Tjänster inom film och tv, såsom produktion (prod.ledning, inspelningsledning), översättning av filmer, tv-program och manus samt skrivandet av manus. förmedling, koordinering och promotion av tjänster och varor inom byggsektorn. social utveckling.

Firmatecknare för Akkurat Coordinator är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Akkurat Coordinator och det är följande personer, Lind, Dag Immanuel som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Akkurat Coordinator är 430512-XXXX.