Erik Persson Bygg

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Simrishamn och Erik Persson Bygg är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Erik Persson Bygg är ett av dem. Statusen för Erik Persson Bygg är att Bolaget är aktivt.

Erik Persson Bygg är ett Enskild firma och skapades 1997-06-13. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Simrishamn där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Erik Persson Bygg ska trivas.

Erik Persson Bygg är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Simrishamn så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Byggverksamhet. Handel med bygghjälpmedel, byggrådgivning samt utförande av kalkyler, utveckling av bygghjälpmedel.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Erik Persson Bygg är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Erik Persson Bygg och det finns flera verksamheter som är det idag i Simrishamn.

Vill man komma i kontakt med Erik Persson Bygg så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 010-6723827.

.

De som är på något sätt har med Erik Persson Bygg är Persson, Bengt Erik Ingvar som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Erik Persson Bygg har 430517-XXXX som sitt organisationsnummer.