Österlens Hantverks och Presenthörna

Skåne län

Information

I Simrishamn finns det ett Enskild firma som heter Österlens Hantverks och Presenthörna. Det finns flera verksamheter som liknar Österlens Hantverks och Presenthörna i Skåne län. Simrishamn är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Österlens Hantverks och Presenthörna är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1999-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 1999-04-06 så har Österlens Hantverks och Presenthörna varit registrerat och sedan 1999-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Österlens Hantverks och Presenthörna och det finns fler verksamheter som är det i Simrishamn.

Vill man komma i kontakt med Österlens Hantverks och Presenthörna så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Österlens Hantverks och Presenthörna så kan ni göra det på 0414-60000.

Försäljning av keramik, ljus, servetter, glas, porslin och övriga presentartiklar.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Andersson, Saga Henny Monica som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Österlens Hantverks och Presenthörna har 460305-XXXX som sitt organisationsnummer.