Österlenull - Modell Ankie Hartman

Skåne län

Information

I Simrishamn finns det ett Enskild firma som heter Österlenull - Modell Ankie Hartman. Det finns flera bolag som liknar Österlenull - Modell Ankie Hartman i Skåne län. Simrishamn är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 1995-03-28 så har Österlenull - Modell Ankie Hartman varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Österlenull - Modell Ankie Hartman och det finns fler bolag som är det i Simrishamn.

Vill man komma i kontakt med Österlenull - Modell Ankie Hartman så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Österlenull - Modell Ankie Hartman så kan ni göra det på .

Inköp och förädling av ull från Österlen. Egen design av stickade plagg. Försäljning av garn och handstickade modeller. Postorderförsäljning av garn via redaktionell press och katalog. Kommissionsförsäljning av garn. Turist- och exportanpassad produktion t.ex stickbeskrivningar på engelska och tyska.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Hartman Ekengren, Anna Helena Chr som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Österlenull - Modell Ankie Hartman har 471230-XXXX som sitt organisationsnummer.