Näckrosen Kursgård

Skåne län

Information

481101-XXXX är organisationsnummer för företaget Näckrosen Kursgård. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Näckrosen Kursgård är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Simrishamn som är den kommunen som Näckrosen Kursgård finns i.

Näckrosen Kursgård har varit registrerat sedan 2008-01-10 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-09-27 vill man istället veta hur det står till med momsen för Näckrosen Kursgård så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-09-27.

Näckrosen Kursgård är och det finns flera bolag i Simrishamn som också är .

Firmatecknare för Näckrosen Kursgård är följande:

Vill ni komma i kontakt med Näckrosen Kursgård så kan ni göra det på telefon genom 0414-23052 eller genom brev på följande adress:

Rumsuthyrning och kursverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Näckrosen Kursgård och det är Weman, Dagny Ingegerd Linnéa som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma,