osterlen4u

Skåne län

Information

500512-XXXX är organisationsnummer för företaget osterlen4u. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som osterlen4u är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Simrishamn som är den kommunen som osterlen4u finns i.

osterlen4u har varit registrerat sedan 2004-11-30 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för osterlen4u så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

osterlen4u är och det finns flera bolag i Simrishamn som också är .

Firmatecknare för osterlen4u är följande:

Vill ni komma i kontakt med osterlen4u så kan ni göra det på telefon genom 0414-22515 eller genom brev på följande adress:

Försäljning av skyltar och reklamplats, försäljning och uthyrning av elektronisk utrustning såsom GPS-mottagare och reklamplatser samt konsultverksamhet avseende marknadsföring och försäljningsteknik samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med osterlen4u och det är Johnson, Lena Marika som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma,