Kullahus Ekologiskt Färgcentrum

Skåne län

Information

Kullahus Ekologiskt Färgcentrum är en verksamhet som finns i Simrishamn. I Kullahus Ekologiskt Färgcentrum finns det lite olika personer som är förknippade och det är Persson, Alf Roland som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Kullahus Ekologiskt Färgcentrum så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Kullahus Ekologiskt Färgcentrum på telefon 0414-72016.

Handel och försäljning av bygg- och måleriprodukter av ekologisk natur samt byggnadsverksamhet

Idag är Kullahus Ekologiskt Färgcentrum av bolagstypen Enskild firma.

Kullahus Ekologiskt Färgcentrum är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Simrishamn arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Kullahus Ekologiskt Färgcentrum innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och Kullahus Ekologiskt Färgcentrum är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kullahus Ekologiskt Färgcentrum så är det följande:

Kullahus Ekologiskt Färgcentrum har 500621-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.